sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Saturday, 31 March 2012

aku da booking catering......

alhamdulillah...
akhir nyer settle 1 part... aku da g book katering kawin t....nasib baik la date aku tu kosong lg.. kalu tak msti kne bebel ngan mak aku...hihihi

alhamdulillah,
ape yg aku nk sume ade dlm pakej katering ni....stakat ni puas ati la aku ngan katering ni...
encik tu layan ktrng pn baik jer, senang la bincang ngan encik tu.
skang takyah pening2 pale pk pasal katering....

alhamdulillah,
harge caterer ni bg pn tak melebihi bajet aku...ngam2 jer la.....hihihi...
aku harap sume nyer bjalan ngan lancar
 &
 caterer ni wat keje drng ikot ape yg da d'bincang td...
amin.


p/s:- mgu dpn da leh g book kad kawin & kalu sempat g tgk baju wedding skali...hihihi
ermm lega skit ati,
 ble preparation kawin da stat booking....
arap2 sume bjalan ngan lancar n ape yg aku nk dpt....hihihi 


ermmmm tinggal 5bulan,4minggu,1ari je lg......
tak lame da..... 




Monday, 12 March 2012

wedding theme

muktamad...!

da dpt tema wedding aku nanti.... Akhir nyer.....

penat da pikir2 nk kaler ape....

sume org dok tny2 aku tema ape....mokcik da pening......huhuhu...

last skali mls nk pikir byk n tanpa bincang ngan sape2, aku nk kaler ni gak....

lalalala...jom tgk ok tak...??





    


bkn main terang lg kaler ko kn...haha

agak2 match tak kaler ni ngan dayang senandung cm aku ni...???hahahaha

bedal jer r...aslkn aku suke..... penat da nk cr tema ape okey......

huhuhu..... tp msti ssh nk cr vendor yg ade baju kaler ni....

kne tempah la kot.....huhu... pape je la eila oit.....kbye

Thursday, 8 March 2012

pre wedding photoshoot

assalamualaikum sume...hyeee......

lame da tak tulis pape kt blog ni....bz tersgt sgt2 la...hahaha..... aritu dok main google...terjumpe lak pic pre wedding nurul syuhada nurul ain ni....wlpn pic ni da lame tp aku br jumpe...hahaha...sgt lambtkn aku...? hahaha... ermm pape je la....janji aku suke n pic ni cute n simple.....tetibe je rase nk wat cmni ....hihihi.... jom lyn tgk pic die..






comel n simple kn..???....hehehe...
ermm tp dlm pakej photographer yg aku nk amik ni tak ade pre wedding la...
klu nk bley, tp kne tambah ongkos nyer la ataupn tukar slh 1 outdoor wat pre wedding....yela stiap event dpt outdoor free.....tp cm rugi la pulak kn wat cmtu...
aku suke bgamba....tpakse la tmbah duit...huhuhu......... ermmm tp en.kekasih kate tak payah amik....membazir jer sume tu.... tp aku nk jugak.. 
hehehehehe......
aku akn berUsaha pujuk die....lalala.....arap2 die nk la....huhuhu.....doa2 kn aku berjaya pujuk die ea....
aminn.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...