sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 29 June 2012

heart balloons a.k.a love balloons

assalamualaikum...

hye korang...
hehehe starting ayat same jerk...(hahaha)
sebenar nyer nk cite pasal "belon gas helium" ni...( lambat la eila ni, org lain da wat dlu r)
hahaha.

skang ramai b2b wat belon gas ni tuk pre wedding drng...
da mcm2 la drng ni nyer idea...sgt2 kreatif, menarik n cantik...
eila je tak kreatif mcm drng...
huhuhu

 tetibe je cik eila pn teringin r nk wat..
dah jatuh hati dekat belon2 gas ni....tp lg jatuh hati sgt2 dkt belon bentuk love.... (kikikikiki)
tp 
bkn wat utk pre weeding.....utk post weeding mase outdoor nanti...
hahahaha
berangan je lebih, wat2 nyer la ahmad kikok xmo...
kan da keciwa..
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhhu......

takpe r...dpt ke tak dpt tu blakang crite
jom berangan dlu, tgk pic heart ballons ni......(hihihihi)




























sowry gamba2 yg eila jumpe kt google ni byk lak yg kiss2....wat2 tak nampak la erk....
hehehe
camner..??? suke tak..?? cun kn..??
hahaha...
ktner erk nk dpt belon2 ni erk...??
eila ade jumpe person contact tuk oder belon ni...
tp tak pasti la die ade tak belon bentuk luv cam dlm gamba tu....sbb nyer, eila pon tak call lg...
hahahaha....
( jgn marah ea..)


*************************************************************
Name: Hassan Mamat
Address: No. 31, Jalan Kosas 3/6, Taman Kosas, 68000, Ampang, Selangor. 
*rumah die betol² depan masjid baru
hp: +6012-3514981 @ +6012-2177075
Price: RM 3 per balloon.

 *************************************************************
Party Heaven
No 316 Lorong Selangor
Pusat Bandar Melawati
53100 Kuala Lumpur


 *************************************************************

HELIUM BALLOON / BELON HELIUM MURAH 

 pasti murah siap penghantaraan 
"anytime anywhere"
helium belon untuk pelbagai majlis pasti murah di sekitar Kuala Lumpur.
boleh terus hubungi sy untuk maklumat lanjut di

013-636 5295 min 


  ***********************************************************

okey eila da bg contact drng.. kalau nk try la cl....
kalau drng2 ni bagi service tak okey jgn mara eila erk... (maap kn sy...)
eila jumpe contact ni pon kt google je..
huhuhuhu....
okey la, da penat...hahahaha...
(bkn taip byk pon, skit je tu pon penat..huhuhu.)
bubye korang.





Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan kami dan murahkanlah rezeki kami. Amin..

Wednesday, 20 June 2012

MUA - bAjet ciPut, seLera beSaR...

ASSALAMUALAIKUM,

hye korang...
lalala...
 ermm tinggal 3bln je lg nk wedding....tp make up tuk sanding xdpt lg...
huhuhuhu..
hari2 dok usha mua yg best2...
ermm syok nyer klu mua2 ni yg dok tlg cantikkn kite time sanding nanti kn...
hehehe...berangan lebih...jom layan jap mua2 yg eila suke...
cun kn drng2...



 KAK SAI (SAIDATULNISA ) :

0193128246

fb:Saidatulnisa Aminuddin

 



KAK LIZA (ASST KAK SAI)
0192094564


 miss X
liza @butiksaidatulnisa




AWIN SEINDAH WAJAH     :
0137702739
http://www.seindahwajah.com/
fb:makeover by awin seindahwajah.com
seindahwajah@yahoo.com.my



seindah wajah






LAILA ROHANI TV3 

0173470335


renee meow's


KELRINA HOF :
FB:KELRINA'S TOUCH by Kelrina, freelance makeup artist


 kelrina


cun kn bile akak2 ni tlg makeup kn mereka2 ni...
suke sangat...
byk lg mua yg cun2...tp eila suke kt akak2 ni...
eila dpt book kak laila tuk nikah je...sanding xdpt sbb da ade org book dlu...
sgt2 sedih..huhuhu..
tak tau nk hire mua mane lak yg berbaloi baloi..
mua yg kt ats ni sume mahal2...
huhuhu..
tu la selera tinggi tp bajet ciput je....

 org kate la,

"kite kena hire yg cun2 untuk jadik cantek.. kalau kite dah mmg naturallt cantek, kite hire yg biase2 jer.."
heheee

nk amik yg mak andam yg biasa2 je takot lak...sbb penah kne...die makeup tak cantik langsung
xmo la time sanding nanti jd
yang macam ni...

 camni,


dan macam ni....huhuhu


ermmm xsyok la kn kalau time sanding kite jd cm katun ni...
mau nangis tak berlagu nanti...
sbb tu la eila kene cerewet skit bab makeup2 ni...
kalau bley nk yg cun2 n murah...
hahaha..
demand lebey......

kalau2 la korang tau mane lg mua2 yg cun n mampu dmilik bley la share2 ngan eila...
mane la tau kot2 eila mampu nk hire drng,
tp nk gugurl je...boboy xmo...
hahaha...







Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusan kami dan murahkanlah rezeki kami. 
Amin..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...