sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Monday, 19 December 2011

my e-day cheklist......

eeeeeee tgl smgu je lg...huhuhuhu..........sgt2 takot la....berdebar2...lalalala.....
ermmmm ape lg erk nk wat...??? 


Friday, 18 November 2011

aKu rASe nK jErit kUAt2.....aWk jGn pEgi,

fAmiLy daY tu.....



aRinie diE g fAmiLy dAy nGAn bDk oPIz diE...NApe nTAh aKu rSe SediH sGT.... RaSe mcM diE nk peGi tGLkAN aKu teRus jEr.....dA 2hAri aKu rSe tAk hAppy...hAti bERdebAr2....nAk mKn pN xDe sLera, pAdaHaL diE nK g fAmiLy dAy jer...SeMaLam bLe dIe cAll crIte psL faMiLy dAy tu, Aku rSe sEdih sGt2....aKu taknAk dGr apE yG diE critE.....tP diSeBAbkaN nk jAGe hAti die...Aku dGr jGk, yeLA diE nGAh xciteD kn Nk g.... ermmM dLm meNAhaN seDih, aiR mAte Aku mGaLir jUgak....Tuhan Jer yG taHu cmNer aKu sEdih.... tP diE taKLeh tAu yG aKu seDih, nANti gAngu Mud diE kt sNE...Aku nAk diE haPPy jeR bLe dKt sAne..... kaLau Lah bLey jErit Kuat2, Aku Nk cKp dKt die... aWk jGn pERgi...... 

BLe diE ckP nk g fAmiLy dAy tU, aKu rSe bKn bRite GenbiRa tUk Aku tP diE mSti geMbirA g sAne.... kLu tAk msti diE xNak g Kn....???? erMMmmMmm tP takPe La, bErkOrban r sKit tUk oRg yG kiTe sYg.... jGn peNtinGkAn diRi seNdiri eiLa...biArkAn  jeLA dIE peGi.... diE pN bERhak nk bERgemBira dGn kaWan2 diE...... jGn jD penYekat keBEbasAn die k ... YeLA die beLom jD miLik aKu sePeNuh nYER pn ....... ermMmm mCm MAne LA aKu nK iLAng kN rsE sEdih niE... ptG niE nk G jUmpe diE.. SbLom diE g..... aKu tAknAk jUmpe diE La aRiniE, nAnti Aku seDih..... huhuhuhu......... erMM tAkpe La aKu knE r kUat, aKu tAknk seDih so aKu knE La wAt2 hAppy jEr k....rIndU sGt2 kt diE....erMM t Lame nYer tAK jUmper diE..... huhuhu.... aKu tAkNak diE g FamiLy dAY tu......
huhuhu..............


p/s:-poyo giLer cRiter aKu ni...hahaha...tp Aku ckp bdASarkAN Ape yG aku Rase jEr, aKu sEdih sGt2.....huhuhu

Wednesday, 16 November 2011

bUnge-bUnGe ciNta fAzdLy...hahaha

bUnge sAye La..........


1st bUnge dR die uNtUk Aku......hihihi....sUke sGt2 sBb buNge ni sGt caNtik... raSe cM nK mKn jERk bUNge tU....Lalala.............sKang bUnge tU dA keRing....LetAk kt meJA opIz jerk....haRi2 La Aku tGk bUnge tu.....Lalalala

p/s:-kALau ciNta aTi aKu tGk tAjUk pOst nie, meSti die nAk mUntah....hahaha....gELi puLAk bLe baCe tAjuk pOst ni....lalalala............. 






Friday, 11 November 2011

beSdAy aKu.....

bLe diE cELebRAte BesDAy Aku.....lalala

aRitu besday aKu, diE bWk aKu jLn2 kt tMpt bIAse die G dAtiNg r.... hAhAHa..... kONon2 nk G ceLEbRate bESday aKu la....Hihihi.....ktRang pOn kUaR La, g tMpt wAJib ktRng... hAhAhaHA, nK tAu ktNer...??? sUDah SemEsti nYer La dOkat miD vaLLey...haAHAha....miD vALLey pOn MiD vaLLey  La..... huhuHu....eRmmMm aKu oKey jeR...jAnji diE iNgat n TAu 13.03.11 tU dAte bEsdAy Aku.....
pic nie, aKu ciLok kt GoogLe jeR...
 ktrNg pOn g La sNE...1sT sKaLi diE bWk Aku g Lepak kt seCret reCipe...lalala....bLanje Mkn Lava keK.. tP diE yG tLg AbisKn...huhuhu.....dA Lme sGt ktRng LepAk kt cTu, ktRng pOn g La Jln2 kT dLm mId tu....

diE nk kAsi Aku AdiAh bEsdAy....KonOn nK suRprise La....ErmmMMmm sUrPriSe La sGt, sBb nYer Aku yG g tEmAn die bLi adiAH besday aKu aRiTu....sIap g tRy sizE Lg....HahAhaha....diE kAsi Aku ciNcin eMas 916 La....tp ciNciN tu nYer deSign n hArge cIncin tu dIe TaK tUnJuk La kt Aku...nk mAin sOrOk2 La tur....hahaha.....PuAS la AKu PuJuk diE nk TgK gAk cinCin tu tP Jgn bErmImpi r...mMg tAkkAn dPt La...huhuhu.....tP tIme keKasiH ati aKu nk KAsi ciNcin tu mMg sUrpriSe r....Aku sGt suKe2 tiME tu.... eRmmMm tAk rOmAntiK LAnGsUng..!! diE bG mSe g tEmaNkn die smOkiNg kt TAngge miD vALLey.... huUhUhu...giLer SedEY....hAHhaha....TAnGgE kt AreA mAne, hANye Aku N diE je yG tAu tMpt kEjaDiAN tu.....huhHuhU.... tp bLe tEriNgAt bALik kEsah tU n bLe Lalu jEr Kt tAngge tu mMg nK GeLAk GuLiNg2 r... kLaka La wEh si GeMok AKu nie...lalalala....pApe pOn tHAnks yeRk bDk gEmok.. lalalala.........

LePAs jer kEjadian tU, die bWk Aku g Tgk wAyang....ciTe "HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA".. lalalala....yG besT nyEr diE bLanje tGk kt GSc SingnAtUre thE GArdEn... wAhh beSt giLEr g tGk kt cTu.... mMg ExLusive r g tGk kt cTu, meRase Gak La Aku G tak muvIE kt tMpt cmtU....hihihi....pASni bLey r bOdek dIe g tGk kT cTu.....hihihi..... cIte tU pN beSt,  PuAS Ati Gak LA g Tgk kt Ctu...kLu tAk mmG ruGi n kiCiwa jerk....hahahaha.......



pic nie aKu ciLok kt GoogLe gAk...



 aBis Jer tGk wAyanG ktRng tRus gRak Kuar La.....dA LaPAr kn.....ErMmmM g cR tmPt MKn LAk.... NGah peNing niE, xtAu nk g Mkn ktnER.... LaSt2 diE bwK AKu g mKn weSterN fUd kT kG bAru.... jENg...JenG...JeNg....ktMAne...??? ermmMMmm restOrEn cHop n sTeAk a.k.a reStoreN kApAL..... hahahah teRsenYum LEbAr r Aku, dIe bwK g MkN kt cTU.....Lg r Best sBb aDe bAnd Dok nYAnyi2 kt ctU, pAstu bLey Lak die Nyanyi LaGu yG bdK geMok kaSi kt Aku....hAhaha mMg tERhAru La....lalalala....dA Abis Mkn trUS bLik La sBb dA mLm Sgt kn....huhuhu.....

pic nie aKu ciLok kt GoogLe gAk...



akU inGt sAmpai tU jeR La die celebrate beSday... tppppp.....hahahaha..... eSok tu LAk diE kaSi cUpcAke yG coMeL....haHAhaha....sGt tERharRu La sYgkU....diE wat sUrpriSe Lg la.....hihihii.......erMmM sYg giLer nk mKn caKe tu....hAHhaha....dR meMbaziR cAmtu JeR....Aku mKn gAk kEk tu.... pAstU tiMe LuncH akU bWk keK tU g mKn sAme2 nGAn keKAsih Ati aKu AhmAD fazDLy b. AbdUL hAmid...... lAlalaLa.....

mSe niE La ceLebrAte bEsday Aku pALing bESt sKaLi....hAHahha...Thanks my Luv...suKe Sgt2.... nK tGk bEsday Aku LePAS ni LAk, Lg bEst kEr taK...aRAp2 Lg bEst R, hahaha.....BerAngan jer keJer Aku... lALalala.....

Thursday, 10 November 2011

tEntaNg diE, ciNta hAtikU paRt 2...........

eYh aDe sAmbUngAn arrGhh......hEheHeHEee

ktRaNg jUmpe bALik.......,

eRmmm dA dKt 2tHn akU kejER kt oPiz ni, sO da 2tHn gAk La aKu xtAu pApe pN psL dIe "ciNta  hAtiKu" ni..... tP nK di JdiKAn cRite ktrNg bley lak tErjuMpe kT feSbuk....tIme tU akU siBuk2 dOk meNgOMEn kt stAtus ziRa la...nTah cmNer diE pn jOint jUgak... pAstu akU pn g La Add feSbuk die... lalalala...diE poN aPprove La....hahaha..... stAt dA adD die, ktRng mULe La bHubUng kt fesBuk jer..  tAk LaMe pAStu dIe aMik nO phOne Aku kt ziRa.......

die mSg aku La...hahha....nK JuAL mAhAL sKIt la....aKu pOn tAk LayAn r mSg die.... haHAha.... wAt xtAu jer...eSok nyeR Lak aKu g tNy kt ziRa, steLAh mDpt kpAstiaN dr zIra n mMg sAh La tu nO die... ahahaha... aKu pN g La rEplY mSg diE mLm tD tu... hahaha..LepAs dR aRitu, kTrnG bHubUng kt eNset LAk... bARu2 Lg kn...aKu sTiLL jUAl mAHal....YeLaaa, nK tGk gAk diE saJE2 je tRy nk kWn o btOL2 nK bkWn nGAn AKu....hiHiHii....tp nAmpK nyEr dIe mMg nk kWn nGan aKu.....

dA nk dkT 2bLn La kOt ktRng bkWn, pAstu bebDk oPiz diE aJk g b'Buke Pose, tiMe tU ziRA La kEpaLe die..aKu xmo G sEgan tp kne Pakse g...huhu....tu La 1st tiMe aKu juMpe diE sLePAs 2tHn tAk jUmpe.... bErDeBar2 JantUng aku tiME tu...lalalala......stELah kTrng da DeaL...aKu g JemPut ziRA kt Opiz die... keKasih ati aKu Lak g Ngan kAk eicah...so ktrng g b4 je...aku folloW bLakang ketA die...ktrNg pN g La mKn kt vieW viLlage kt jLn reKo tu....hahaha...smPAi kt sNe Aku jd cAm oRg bEngOng jAp....hahaha.. mAlu nK mAmpos....huhuhu...kAk eiCa n zIra siBuk dok bAhan ktRng...huHuhu....

pOse Da aBis Skang Nie Time Raye LAk....AkU aJak diE g beRAye kT uMAh Aimi, tp sEGAn...hahah..akU try GAk Tny, die kTe ok Jer... tp kNe R jUmpe dLu sBb tAknk LA nAnti kTrng sYp je mSe Kt uMAh Aimi.....eRmMm xLme LePastu, die kAte nK juMpe....aLamAk sEgAn La pULak... tp nK xNk kne r G juMpe gAk..kLu tAk smPAi bLe nk cmTU je kN...??? hahaha 1st tIme ktRng g dAte b2 je, haHAhah wLpN seGAn aKu kUAr gAk g JuMpe die...LAlalala...pOrt ktRng 1st dAte tu kt tMn wArisAn PutRajAya....tp g LuNch Je r...oKey LA tu, pERmuLaaN yG bAik....lalalalala.......

diE peNAh tny Aku, hubuNgan nie nAk stAkat mAne..?? tAkkN seKadar kwN jer..?? Aku pN jWb La, cMni AyAT aku hihi "ermMm terpuLang La kt Awk nk sTakat manE, sy Ni pomPuan, Xkn La sY pLAk yg n g miNtk coupLe ngAn Awk, awK LelakI kn...? so Awk La yg muLa kn dLu....tp kLAu sTakat cKp kt tEpon JeR sy Tak LayAn k, tak gEntleMEn r", hahahaha bKn mAIn kerek Lgkn  Ayt Aku, poYo giLer....hahaha...xPe, kLu die Nk Aku, diE kNE tRime sUme Ni...p'muLAan jer, Jual maHal lg.....sJe nk tGk die cmNer,....hihihi...........

 

 eYh die Ajk g DatiNg r....hahHaha... mALu aKu da KurAng sKit tp Malu byk Ade lg...hihi.. Aku pn On kn Jer la.... erMmm ktRng g dAtiNg kt miD jer tiME tu...lalala..... tak tAu da nk jLn ktNer lg, Abis 1 miD ktrNg da TAwaf....pUsinG nyer pUsIng kTrng g LePAk kt secrEt reciPe Lak....da Tak TAu nk g MAne, ktrng pN bLik r uMah...


 
 sMpai jEr kt Umah, AKu pOn nk r tRun kEta, teTibe die pGiL aKu....xJd r Aku KUar... LepAssssssstu diE cKp kt Aku, "AWK SUDI TAK JD KEKASIH HATI SY...???".... eRkkkkk..??? Aku tErdiAm mALu, taK teRkatE pApe pn....huHuhu....diE suRu pEganG tGn diE kaLAu aKu tRimE die... aLAhaiiii lg r maLu Aku nk pegAng.....huhuhu....bLe aku dA mAlu, aKu ckp kt Die, sAmbil tepUk tGn die, Aku cKp "nAnti Sy bGtau ea, oKey bubyE awk, ati2 eA dRive tu..."huhuhu.... mLm tU ktRng gAyut tePon LAk, dIe XpUAs Ati lg....hahaha.... tHen dIe tNy Lg sKALi, hehehe.. aKu Pn jWp " okey Awk sY tRime Awk jD keKAsih hAti sy"....lalalalla... sEteLAh hAmpiR 4bLn ktRng b'kWn, AkhiR nyer pD 10/10/10 seCare rAsMi nYer, ktrng  pn decLare la sBg pAsaNgan kekAsih HAti..... hehehehe......



cAmtu jeLa cIte ktRanG ni....Lalalala...... tp ade La jGk crite2 yG meNArik xseMpat Aku nk ciTe.... sbb nyeR aku da tAk bRape nK iNgat La, keJAdian Nie tErjAdi tHn lePAs....hahaha......aKu hArap huBuNgan nie keKaL hinGGA akhiR haYAt ktRang.....AmiN......

Wednesday, 9 November 2011

tEntaNg diE, ciNta hAtikU...........

1st tiMe kEnAL.

aKu juMpe diE mse keJe kt jLn iPoh kL.... maSe tU aKu bRu jEr 2bLn kEje kt siTu sBg sAmbiLAn... diE Lak br je msUk kt ctu.... 1st tIme aKu nAmpK die, mSe aKu LepAk kt tMpt ziRa...lalalala....ziRA La yG tunJuk kt aKu bDk2 yG bRu msUk kojEr tU....hAhaAhA.....eYh sUke Lak aKu tGk die tiMe tu....kahkahkah.... hAri2 La aKu dtg mLawAt ziRa...kOnon2 nK juMpe ziRa arGhh...pAdahaL nk G cuCi mAte JeR kOt......



dA dKt 3bLn diE keJe kt cTu, tp sKaLi pn ktRang nIe tAk pErNAh berCakap....JeLinG2 cMtu je La... kDg2 zIra Ade Gak La citE psL die....eRrmmm sOmboNg giLer diE tiMe tU...HAhahA aKu pOn Lg r sOmboNg.. eRmmm jGn hArap La aKu nk TegOr dLu...tp tiMe tU diE taK hEran pOn kt Aku..... huhuhuhu......



eYhh dA bLn 10 La..... bLn t'Akhir aKu keJe kt cTu...uJung bLn 10 aKu dA nK brenTi kejE, sbB aKu dPt keJer Lain....huhuhu....eRRrmm sGt sRnOk La tp SeDih r Skit, xDpt tGk bDk sOmbOng tu dA.....huhuhu....
EeeRrrmmmm xMghArap pApe Pn sAje2 je Suke tGk diE timE tu... sUke tGk dIe pOn sbB diE tu Sgt sOmbong je...Aku sUke oRg cmNi... rSe tCabaR skit Nk dPt..... tp dIe da Ade gUrl bAbtu Aku pOn tAk HeRan sGt la kt die....lalalallala.......

aKu dA pOn bRenTi keJer...errRmmm dA sTat pOn kt Tmpt brU....dA taK inGat kt dIE tp bLe juMpe ziRa mSti Aku Suru kIrm sLm dkt die....aKu cKp maIn2 jer tp xSanGke Lak sI ziRA ni g bGtau kt die.... erMMAmmMMmm dA 2-3 bLn Aku keJe kt tMpt baru...nGAn ziRa poN da jArang contact.... yeLA aku da bZ skit....hahaha.... sAmpAi tu JeLa aku keNaL n bjUmper nGAn bDk sOmbong tu.....HuhUhu..... aKu pOn da luPe pSL die.... So sMpai cTu jE La kiSah aKu keNaL nGAn AhmAd fAzLy......

bErsAmbUng nExt ePisOd Lak (bLe RaJin nK mEnaiP La....Hihihi)

Monday, 18 July 2011

LaGu ni ciNta hAtiku gAk yG kAsi.....

Yang Sempurnakanku - 6ixth Sense

Kaulah bidadari dalam hidupku
Yang selalu hadir di dalam mimpiku
Bunga yang selalu harungi hariku
Anugerah Tuhan yang sempurnakanku

Bila kau jauh
Aku selalu rindu
Bila kau ada
Hatikan berbunga

Ku akan selalu menjadi bintangmu
Menerangi gelap dan mimpimu
Aku setia di sini mengusap tangismu
Menemani sunyi di hatimu

LaGu bAru Utk cInta hAtiku

Nikita Willy Kutetap Menanti Lyrics

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu
Berjuta pilihan disisiku
Takkan bisa mengantikanmu

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu menjadi yang terbaik
Dan masih menjadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Walau badai menerpa
Cintaku takkan ku lepas
Berikan kesempatan untuk membuktikan
Ku mampu jadi yang terbaik
Dan masih jadi yang terbaik

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Penantian panjang

Ku akan menanti
Meski harus penantian panjang
Ku akan tetap setia menunggumu
Ku tahu kau hanya hanya untukku

Biarkan waktuku
Habis oleh penantian ini
Hingga kau percaya betapa besar
Cintaku padamu ku tetap menanti

Cintaku padamu..
Ku tetap menanti

Meski dirimu bukan milikku
Namun hatiku tetap untukmu

Sunday, 19 June 2011

ciNta hAtiKu yG kAsi dGr Lagu Nie.......



 percaya padaku
 aku tak tahu apa yang ku rasakan
dalam hatiku saat pertama kali
lihat dirimu, melihatmu

seluruh tubuhku terpaku dan membisu
detak jantungku berdebar tak menentu
sepertinya aku tak ingin berlalu

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga akhir waktu menjemputku

ku berikan cintaku juga sayangku
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga akhir waktu menjemputku

saat ku tahu kau akan pergi jauh
izinkan aku tuk selalu menantimu
untuk katakan ku ingin dirimu (ingin dirimu)

agar kau tahu betapa ku terlalu
mencintaimu aku akan menunggu
hingga dirimu kembali untukku

tolonglah aku bagaimana diriku
ungkapkan itu rasa yang membelenggu
dalam hatiku ku cinta padamu

berikan cintamu juga sayangmu
percaya padaku ku kan menjagamu
hingga akhir waktu menjemputku

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...