sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Thursday, 10 November 2011

tEntaNg diE, ciNta hAtikU paRt 2...........

eYh aDe sAmbUngAn arrGhh......hEheHeHEee

ktRaNg jUmpe bALik.......,

eRmmm dA dKt 2tHn akU kejER kt oPiz ni, sO da 2tHn gAk La aKu xtAu pApe pN psL dIe "ciNta  hAtiKu" ni..... tP nK di JdiKAn cRite ktrNg bley lak tErjuMpe kT feSbuk....tIme tU akU siBuk2 dOk meNgOMEn kt stAtus ziRa la...nTah cmNer diE pn jOint jUgak... pAstu akU pn g La Add feSbuk die... lalalala...diE poN aPprove La....hahaha..... stAt dA adD die, ktRng mULe La bHubUng kt fesBuk jer..  tAk LaMe pAStu dIe aMik nO phOne Aku kt ziRa.......

die mSg aku La...hahha....nK JuAL mAhAL sKIt la....aKu pOn tAk LayAn r mSg die.... haHAha.... wAt xtAu jer...eSok nyeR Lak aKu g tNy kt ziRa, steLAh mDpt kpAstiaN dr zIra n mMg sAh La tu nO die... ahahaha... aKu pN g La rEplY mSg diE mLm tD tu... hahaha..LepAs dR aRitu, kTrnG bHubUng kt eNset LAk... bARu2 Lg kn...aKu sTiLL jUAl mAHal....YeLaaa, nK tGk gAk diE saJE2 je tRy nk kWn o btOL2 nK bkWn nGAn AKu....hiHiHii....tp nAmpK nyEr dIe mMg nk kWn nGan aKu.....

dA nk dkT 2bLn La kOt ktRng bkWn, pAstu bebDk oPiz diE aJk g b'Buke Pose, tiMe tU ziRA La kEpaLe die..aKu xmo G sEgan tp kne Pakse g...huhu....tu La 1st tiMe aKu juMpe diE sLePAs 2tHn tAk jUmpe.... bErDeBar2 JantUng aku tiME tu...lalalala......stELah kTrng da DeaL...aKu g JemPut ziRA kt Opiz die... keKasih ati aKu Lak g Ngan kAk eicah...so ktrng g b4 je...aku folloW bLakang ketA die...ktrNg pN g La mKn kt vieW viLlage kt jLn reKo tu....hahaha...smPAi kt sNe Aku jd cAm oRg bEngOng jAp....hahaha.. mAlu nK mAmpos....huhuhu...kAk eiCa n zIra siBuk dok bAhan ktRng...huHuhu....

pOse Da aBis Skang Nie Time Raye LAk....AkU aJak diE g beRAye kT uMAh Aimi, tp sEGAn...hahah..akU try GAk Tny, die kTe ok Jer... tp kNe R jUmpe dLu sBb tAknk LA nAnti kTrng sYp je mSe Kt uMAh Aimi.....eRmMm xLme LePastu, die kAte nK juMpe....aLamAk sEgAn La pULak... tp nK xNk kne r G juMpe gAk..kLu tAk smPAi bLe nk cmTU je kN...??? hahaha 1st tIme ktRng g dAte b2 je, haHAhah wLpN seGAn aKu kUAr gAk g JuMpe die...LAlalala...pOrt ktRng 1st dAte tu kt tMn wArisAn PutRajAya....tp g LuNch Je r...oKey LA tu, pERmuLaaN yG bAik....lalalalala.......

diE peNAh tny Aku, hubuNgan nie nAk stAkat mAne..?? tAkkN seKadar kwN jer..?? Aku pN jWb La, cMni AyAT aku hihi "ermMm terpuLang La kt Awk nk sTakat manE, sy Ni pomPuan, Xkn La sY pLAk yg n g miNtk coupLe ngAn Awk, awK LelakI kn...? so Awk La yg muLa kn dLu....tp kLAu sTakat cKp kt tEpon JeR sy Tak LayAn k, tak gEntleMEn r", hahahaha bKn mAIn kerek Lgkn  Ayt Aku, poYo giLer....hahaha...xPe, kLu die Nk Aku, diE kNE tRime sUme Ni...p'muLAan jer, Jual maHal lg.....sJe nk tGk die cmNer,....hihihi...........

 

 eYh die Ajk g DatiNg r....hahHaha... mALu aKu da KurAng sKit tp Malu byk Ade lg...hihi.. Aku pn On kn Jer la.... erMmm ktRng g dAtiNg kt miD jer tiME tu...lalala..... tak tAu da nk jLn ktNer lg, Abis 1 miD ktrNg da TAwaf....pUsinG nyer pUsIng kTrng g LePAk kt secrEt reciPe Lak....da Tak TAu nk g MAne, ktrng pN bLik r uMah...


 
 sMpai jEr kt Umah, AKu pOn nk r tRun kEta, teTibe die pGiL aKu....xJd r Aku KUar... LepAssssssstu diE cKp kt Aku, "AWK SUDI TAK JD KEKASIH HATI SY...???".... eRkkkkk..??? Aku tErdiAm mALu, taK teRkatE pApe pn....huHuhu....diE suRu pEganG tGn diE kaLAu aKu tRimE die... aLAhaiiii lg r maLu Aku nk pegAng.....huhuhu....bLe aku dA mAlu, aKu ckp kt Die, sAmbil tepUk tGn die, Aku cKp "nAnti Sy bGtau ea, oKey bubyE awk, ati2 eA dRive tu..."huhuhu.... mLm tU ktRng gAyut tePon LAk, dIe XpUAs Ati lg....hahaha.... tHen dIe tNy Lg sKALi, hehehe.. aKu Pn jWp " okey Awk sY tRime Awk jD keKAsih hAti sy"....lalalalla... sEteLAh hAmpiR 4bLn ktRng b'kWn, AkhiR nyer pD 10/10/10 seCare rAsMi nYer, ktrng  pn decLare la sBg pAsaNgan kekAsih HAti..... hehehehe......



cAmtu jeLa cIte ktRanG ni....Lalalala...... tp ade La jGk crite2 yG meNArik xseMpat Aku nk ciTe.... sbb nyeR aku da tAk bRape nK iNgat La, keJAdian Nie tErjAdi tHn lePAs....hahaha......aKu hArap huBuNgan nie keKaL hinGGA akhiR haYAt ktRang.....AmiN......

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...