sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Wednesday, 8 October 2014


tEntaNg diE, ciNta hAtikU...........

1st tiMe kEnAL.

Aku jumpe die mse keje kt jln ipoh kl.... Mase tu aku bru jer 2bln keje kt situ sbg sambilan... Die lak br je msuk kt ctu.... 1st time aku nampk die, mse aku lepak kt tmpt zira...lalalala....zira la yg tunjuk kt aku bdk2 yg bru msuk kojer tu....hahaaha.....eyh suke lak aku tgk die time tu....kahkahkah.... Hari2 la aku dtg mlawat zira...konon2 nk jumpe zira arghh...padahal nk g cuci mate jer kot......




Da dkt 3bln die keje kt ctu, tp skali pn ktrang nie tak pernah bercakap....jeling2 cmtu je La... Kdg2 zira Ade Gak La cite psl die....errmmm sombong giler die time tu...hahaha aku pon Lg r sombong.. Ermmm jgn harap La aku nk tegor dlu...tp time tu die tak heran pon kt Aku..... Huhuhuhu......



Eyhh da bln 10 La..... Bln t'Akhir aku keje kt ctu...ujung bln 10 aku da nk brenti keje, sbb aku dpt kejer Lain....huhuhu....errrmm sgt srnok La tp sedih r Skit, xdpt tgk bdk sombong tu da.....huhuhu....
Eeerrrmmmm xmgharap pape Pn saje2 je Suke tgk die time tu... Suke tgk die pon sbb die tu Sgt sombong je...Aku suke org cmni... Rse tcabar skit Nk dpt..... Tp die da Ade gurl babtu Aku pon tak heran sgt la kt die....lalalallala.......

Aku da pon brenti kejer...errrmmm da stat pon kt Tmpt bru....da tak ingat kt die tp ble jumpe zira msti Aku Suru kirm slm dkt die....aku ckp main2 jer tp xsangke Lak si zira ni g bgtau kt die.... Ermmammmmmm da 2-3 bln Aku keje kt tmpt baru...ngan zira pon da jarang contact.... Yela aku da bz skit....hahaha.... Sampai tu jela aku kenal n bjumper ngan bdk sombong tu.....huhuhu..... Aku pon da lupe psl die.... So smpai ctu je La kisah aku kenal ngan ahmad fazly......


tEntaNg diE, ciNta hAtikU paRt 2...........

eYh aDe sAmbUngAn arrGhh......hEheHeHEee

ktRaNg jUmpe bALik.......,


Ermmm da dkt 2thn aku kejer kt opiz ni, so da 2thn gak La aku xtau pape pn psl die "cinta  hatiku" ni..... Tp nk di jdikan crite ktrng bley lak terjumpe kt fesbuk....time tu aku sibuk2 dok mengomen kt status zira la...ntah cmner die pn joint jugak... Pastu aku pn g La Add fesbuk die... Lalalala...die pon approve La....hahaha..... Stat da add die, ktrng mule La bhubung kt fesbuk jer..  Tak lame pastu die amik no phone Aku kt zira.......

Die msg aku La...hahha....nk jual mahal skit la....aku pon tak layan r msg die.... Hahaha.... Wat xtau jer...esok nyer Lak aku g tny kt zira, stelah mdpt kpastian dr zira n mmg sah La tu no die... Ahahaha... Aku pn g La reply msg die mlm td tu... Hahaha..lepas dr aritu, ktrng bhubung kt enset lak... Baru2 Lg kn...aku still jual mahal....yelaaa, nk tgk gak die saje2 je try nk kwn o btol2 nk bkwn ngan aku....hihihii....tp nampk nyer die mmg nk kwn ngan aku.....



Da nk dkt 2bln La kot ktrng bkwn, pastu bebdk opiz die ajk g b'Buke Pose, time tu zira La kepale die..aku xmo G segan tp kne Pakse g...huhu....tu La 1st time aku jumpe die slepas 2thn tak jumpe.... Berdebar2 jantung aku time tu...lalalala......stelah ktrng da deal...aku g jemput zira kt Opiz die... Kekasih ati aku Lak g Ngan kak eicah...so ktrng g b4 je...aku follow blakang keta die...ktrng pn g La mkn kt view village kt jln reko tu....hahaha...smpai kt sne Aku jd cam org bengong jap....hahaha.. Malu nk mampos....huhuhu...kak eica n zira sibuk dok bahan ktrng...huhuhu....

Pose Da abis Skang Nie Time Raye lak....aku ajak die g beraye kt umah Aimi, tp segan...hahah..aku try gak Tny, die kte ok Jer... Tp kne R jumpe dlu sbb taknk LA nanti ktrng syp je mse Kt umah Aimi.....ermmm xlme lepastu, die kate nk jumpe....alamak segan La pulak... Tp nk xnk kne r G jumpe gak..klu tak smpai ble nk cmtu je kn...??? Hahaha 1st time ktrng g date b2 je, hahahah wlpn segan aku kuar gak g jumpe die...lalalala...port ktrng 1st date tu kt tmn warisan putrajaya....tp g lunch Je r...okey LA tu, permulaan yg baik....lalalalala.......
Die penah tny Aku, hubungan nie nak stakat mane..?? Takkn sekadar kwn jer..?? Aku pn jwb La, cmni ayat aku hihi "ermmm terpulang La kt Awk nk stakat mane, sy Ni pompuan, Xkn La sy plak yg n g mintk couple ngan Awk, awk lelaki kn...? So Awk La yg mula kn dlu....tp klau stakat ckp kt tepon jer sy Tak layan k, tak gentlemen r", hahahaha bkn main kerek Lgkn  Ayt Aku, poyo giler....hahaha...xpe, klu die Nk Aku, die kne trime sume Ni...p'mulaan jer, Jual mahal lg.....sje nk tgk die cmner,....hihihi...........


 

 
Eyh die Ajk g dating r....hahhaha... Malu aku da kurang skit tp Malu byk Ade lg...hihi.. Aku pn On kn Jer la.... Ermmm ktrng g dating kt mid jer time tu...lalala..... Tak tau da nk jln ktner lg, Abis 1 mid ktrng da tawaf....pusing nyer pusing ktrng g lepak kt secret recipe Lak....da Tak tau nk g mane, ktrng pn blik r umah...

 

 Smpai jer kt Umah, aku pon nk r trun keta, tetibe die pgil aku....xjd r Aku kuar... Lepassssssstu die ckp kt Aku, "AWK SUDI TAK JD KEKASIH HATI SY...???".... Erkkkkk..??? Aku terdiam malu, tak terkate pape pn....huhuhu....die suru pegang tgn die kalau aku trime die... Alahaiiii lg r malu Aku nk pegang.....huhuhu....ble aku da malu, aku ckp kt Die, sambil tepuk tgn die, Aku ckp "nanti Sy bgtau ea, okey bubye awk, ati2 ea drive tu..."huhuhu.... Mlm tu ktrng gayut tepon lak, die xpuas Ati lg....hahaha.... Then die tny Lg skali, hehehe.. Aku Pn jwp " okey Awk sy trime Awk jd kekasih hati sy"....lalalalla... Setelah hampir 4bln ktrng b'kwn, akhir nyer pd 10/10/10 secare rasmi nyer, ktrng  pn declare la sbg pasangan kekasih hati..... Hehehehe......




Camtu jela cite ktrang ni....Lalalala...... Tp ade La jgk crite2 yg menarik xsempat Aku nk cite.... Sbb nyer aku da tak brape nk ingat La, kejadian Nie terjadi thn lepas....hahaha......aku harap hubungan nie kekal hingga akhir hayat ktrang.....amin......

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...