sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 11 November 2011

beSdAy aKu.....

bLe diE cELebRAte BesDAy Aku.....lalala

aRitu besday aKu, diE bWk aKu jLn2 kt tMpt bIAse die G dAtiNg r.... hAhAHa..... kONon2 nk G ceLEbRate bESday aKu la....Hihihi.....ktRang pOn kUaR La, g tMpt wAJib ktRng... hAhAhaHA, nK tAu ktNer...??? sUDah SemEsti nYer La dOkat miD vaLLey...haAHAha....miD vALLey pOn MiD vaLLey  La..... huhuHu....eRmmMm aKu oKey jeR...jAnji diE iNgat n TAu 13.03.11 tU dAte bEsdAy Aku.....
pic nie, aKu ciLok kt GoogLe jeR...
 ktrNg pOn g La sNE...1sT sKaLi diE bWk Aku g Lepak kt seCret reCipe...lalala....bLanje Mkn Lava keK.. tP diE yG tLg AbisKn...huhuhu.....dA Lme sGt ktRng LepAk kt cTu, ktRng pOn g La Jln2 kT dLm mId tu....

diE nk kAsi Aku AdiAh bEsdAy....KonOn nK suRprise La....ErmmMMmm sUrPriSe La sGt, sBb nYer Aku yG g tEmAn die bLi adiAH besday aKu aRiTu....sIap g tRy sizE Lg....HahAhaha....diE kAsi Aku ciNcin eMas 916 La....tp ciNciN tu nYer deSign n hArge cIncin tu dIe TaK tUnJuk La kt Aku...nk mAin sOrOk2 La tur....hahaha.....PuAS la AKu PuJuk diE nk TgK gAk cinCin tu tP Jgn bErmImpi r...mMg tAkkAn dPt La...huhuhu.....tP tIme keKasiH ati aKu nk KAsi ciNcin tu mMg sUrpriSe r....Aku sGt suKe2 tiME tu.... eRmmMm tAk rOmAntiK LAnGsUng..!! diE bG mSe g tEmaNkn die smOkiNg kt TAngge miD vALLey.... huUhUhu...giLer SedEY....hAHhaha....TAnGgE kt AreA mAne, hANye Aku N diE je yG tAu tMpt kEjaDiAN tu.....huhHuhU.... tp bLe tEriNgAt bALik kEsah tU n bLe Lalu jEr Kt tAngge tu mMg nK GeLAk GuLiNg2 r... kLaka La wEh si GeMok AKu nie...lalalala....pApe pOn tHAnks yeRk bDk gEmok.. lalalala.........

LePAs jer kEjadian tU, die bWk Aku g Tgk wAyang....ciTe "HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA".. lalalala....yG besT nyEr diE bLanje tGk kt GSc SingnAtUre thE GArdEn... wAhh beSt giLEr g tGk kt cTu.... mMg ExLusive r g tGk kt cTu, meRase Gak La Aku G tak muvIE kt tMpt cmtU....hihihi....pASni bLey r bOdek dIe g tGk kT cTu.....hihihi..... cIte tU pN beSt,  PuAS Ati Gak LA g Tgk kt Ctu...kLu tAk mmG ruGi n kiCiwa jerk....hahahaha.......



pic nie aKu ciLok kt GoogLe gAk...



 aBis Jer tGk wAyanG ktRng tRus gRak Kuar La.....dA LaPAr kn.....ErMmmM g cR tmPt MKn LAk.... NGah peNing niE, xtAu nk g Mkn ktnER.... LaSt2 diE bwK AKu g mKn weSterN fUd kT kG bAru.... jENg...JenG...JeNg....ktMAne...??? ermmMMmm restOrEn cHop n sTeAk a.k.a reStoreN kApAL..... hahahah teRsenYum LEbAr r Aku, dIe bwK g MkN kt cTU.....Lg r Best sBb aDe bAnd Dok nYAnyi2 kt ctU, pAstu bLey Lak die Nyanyi LaGu yG bdK geMok kaSi kt Aku....hAhaha mMg tERhAru La....lalalala....dA Abis Mkn trUS bLik La sBb dA mLm Sgt kn....huhuhu.....

pic nie aKu ciLok kt GoogLe gAk...



akU inGt sAmpai tU jeR La die celebrate beSday... tppppp.....hahahaha..... eSok tu LAk diE kaSi cUpcAke yG coMeL....haHAhaha....sGt tERharRu La sYgkU....diE wat sUrpriSe Lg la.....hihihii.......erMmM sYg giLer nk mKn caKe tu....hAHhaha....dR meMbaziR cAmtu JeR....Aku mKn gAk kEk tu.... pAstU tiMe LuncH akU bWk keK tU g mKn sAme2 nGAn keKAsih Ati aKu AhmAD fazDLy b. AbdUL hAmid...... lAlalaLa.....

mSe niE La ceLebrAte bEsday Aku pALing bESt sKaLi....hAHahha...Thanks my Luv...suKe Sgt2.... nK tGk bEsday Aku LePAS ni LAk, Lg bEst kEr taK...aRAp2 Lg bEst R, hahaha.....BerAngan jer keJer Aku... lALalala.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...