sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 18 November 2011

aKu rASe nK jErit kUAt2.....aWk jGn pEgi,

fAmiLy daY tu.....



aRinie diE g fAmiLy dAy nGAn bDk oPIz diE...NApe nTAh aKu rSe SediH sGT.... RaSe mcM diE nk peGi tGLkAN aKu teRus jEr.....dA 2hAri aKu rSe tAk hAppy...hAti bERdebAr2....nAk mKn pN xDe sLera, pAdaHaL diE nK g fAmiLy dAy jer...SeMaLam bLe dIe cAll crIte psL faMiLy dAy tu, Aku rSe sEdih sGt2....aKu taknAk dGr apE yG diE critE.....tP diSeBAbkaN nk jAGe hAti die...Aku dGr jGk, yeLA diE nGAh xciteD kn Nk g.... ermmM dLm meNAhaN seDih, aiR mAte Aku mGaLir jUgak....Tuhan Jer yG taHu cmNer aKu sEdih.... tP diE taKLeh tAu yG aKu seDih, nANti gAngu Mud diE kt sNE...Aku nAk diE haPPy jeR bLe dKt sAne..... kaLau Lah bLey jErit Kuat2, Aku Nk cKp dKt die... aWk jGn pERgi...... 

BLe diE ckP nk g fAmiLy dAy tU, aKu rSe bKn bRite GenbiRa tUk Aku tP diE mSti geMbirA g sAne.... kLu tAk msti diE xNak g Kn....???? erMMmmMmm tP takPe La, bErkOrban r sKit tUk oRg yG kiTe sYg.... jGn peNtinGkAn diRi seNdiri eiLa...biArkAn  jeLA dIE peGi.... diE pN bERhak nk bERgemBira dGn kaWan2 diE...... jGn jD penYekat keBEbasAn die k ... YeLA die beLom jD miLik aKu sePeNuh nYER pn ....... ermMmm mCm MAne LA aKu nK iLAng kN rsE sEdih niE... ptG niE nk G jUmpe diE.. SbLom diE g..... aKu tAknAk jUmpe diE La aRiniE, nAnti Aku seDih..... huhuhuhu......... erMM tAkpe La aKu knE r kUat, aKu tAknk seDih so aKu knE La wAt2 hAppy jEr k....rIndU sGt2 kt diE....erMM t Lame nYer tAK jUmper diE..... huhuhu.... aKu tAkNak diE g FamiLy dAY tu......
huhuhu..............


p/s:-poyo giLer cRiter aKu ni...hahaha...tp Aku ckp bdASarkAN Ape yG aku Rase jEr, aKu sEdih sGt2.....huhuhu

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...