sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 29 June 2012

heart balloons a.k.a love balloons

assalamualaikum...

hye korang...
hehehe starting ayat same jerk...(hahaha)
sebenar nyer nk cite pasal "belon gas helium" ni...( lambat la eila ni, org lain da wat dlu r)
hahaha.

skang ramai b2b wat belon gas ni tuk pre wedding drng...
da mcm2 la drng ni nyer idea...sgt2 kreatif, menarik n cantik...
eila je tak kreatif mcm drng...
huhuhu

 tetibe je cik eila pn teringin r nk wat..
dah jatuh hati dekat belon2 gas ni....tp lg jatuh hati sgt2 dkt belon bentuk love.... (kikikikiki)
tp 
bkn wat utk pre weeding.....utk post weeding mase outdoor nanti...
hahahaha
berangan je lebih, wat2 nyer la ahmad kikok xmo...
kan da keciwa..
huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhhu......

takpe r...dpt ke tak dpt tu blakang crite
jom berangan dlu, tgk pic heart ballons ni......(hihihihi)




























sowry gamba2 yg eila jumpe kt google ni byk lak yg kiss2....wat2 tak nampak la erk....
hehehe
camner..??? suke tak..?? cun kn..??
hahaha...
ktner erk nk dpt belon2 ni erk...??
eila ade jumpe person contact tuk oder belon ni...
tp tak pasti la die ade tak belon bentuk luv cam dlm gamba tu....sbb nyer, eila pon tak call lg...
hahahaha....
( jgn marah ea..)


*************************************************************
Name: Hassan Mamat
Address: No. 31, Jalan Kosas 3/6, Taman Kosas, 68000, Ampang, Selangor. 
*rumah die betol² depan masjid baru
hp: +6012-3514981 @ +6012-2177075
Price: RM 3 per balloon.

 *************************************************************
Party Heaven
No 316 Lorong Selangor
Pusat Bandar Melawati
53100 Kuala Lumpur


 *************************************************************

HELIUM BALLOON / BELON HELIUM MURAH 

 pasti murah siap penghantaraan 
"anytime anywhere"
helium belon untuk pelbagai majlis pasti murah di sekitar Kuala Lumpur.
boleh terus hubungi sy untuk maklumat lanjut di

013-636 5295 min 


  ***********************************************************

okey eila da bg contact drng.. kalau nk try la cl....
kalau drng2 ni bagi service tak okey jgn mara eila erk... (maap kn sy...)
eila jumpe contact ni pon kt google je..
huhuhuhu....
okey la, da penat...hahahaha...
(bkn taip byk pon, skit je tu pon penat..huhuhu.)
bubye korang.





Ya Allah, Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan kami dan murahkanlah rezeki kami. Amin..

8 comments:

  1. comelnya. ballon bentul love tu mmg sgt adorable u. nnti klau dh dpt jgn lupa update harga sume tau :D

    ReplyDelete
  2. hari tu masa konon2 amik gmbar pre wedding ade cari jg belon ade gas ni..huhuhu..tp xjumpe la...tq share info...next time le try ni...cntik kan...

    ReplyDelete
  3. eila nnt da kol update la mne kdai yg murah yer..nk jgk bli ballon luve tuk outdoor nnt..:)

    ReplyDelete
  4. best jugak kan guna belon.. jap bayang jap.

    ReplyDelete
  5. hehehe.. tapi kalau belon helium ni digunakan utk party, perasmian, wedding, sgt2 cun.. jgn la guna yg corak2 katun ni utk wedding ekekeke

    saya nak rekemen Glowing Party House utk area lembah klang... depa ada jual belon helium and jugak barang2 party ;)

    https://www.facebook.com/GlowingPartyHouse

    www.masviona.com

    ReplyDelete
  6. salam perkenalan,

    exchange link ya..
    http://weddingclosetbydianasafri.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...