sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Thursday, 8 March 2012

pre wedding photoshoot

assalamualaikum sume...hyeee......

lame da tak tulis pape kt blog ni....bz tersgt sgt2 la...hahaha..... aritu dok main google...terjumpe lak pic pre wedding nurul syuhada nurul ain ni....wlpn pic ni da lame tp aku br jumpe...hahaha...sgt lambtkn aku...? hahaha... ermm pape je la....janji aku suke n pic ni cute n simple.....tetibe je rase nk wat cmni ....hihihi.... jom lyn tgk pic die..






comel n simple kn..???....hehehe...
ermm tp dlm pakej photographer yg aku nk amik ni tak ade pre wedding la...
klu nk bley, tp kne tambah ongkos nyer la ataupn tukar slh 1 outdoor wat pre wedding....yela stiap event dpt outdoor free.....tp cm rugi la pulak kn wat cmtu...
aku suke bgamba....tpakse la tmbah duit...huhuhu......... ermmm tp en.kekasih kate tak payah amik....membazir jer sume tu.... tp aku nk jugak.. 
hehehehehe......
aku akn berUsaha pujuk die....lalala.....arap2 die nk la....huhuhu.....doa2 kn aku berjaya pujuk die ea....
aminn.....

4 comments:

  1. cantik2..tp bersederhana tau..mila pun buat prewedd ats bot tp sungai jela :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...cantik kn..?? ermm tu la... tgk bajet dlu...klu ade dpt la wat cmni....huhuhu

    ReplyDelete
  3. mcm knl je bf u ni..ni fazli mber 1 kelas dlu..aha..dh nk kawen yea..senyap je die ni...padahal dlu slalu la jugk borak..

    ReplyDelete
  4. o...ingtkn pre wed awk td. cantik pemandangannya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...