sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Monday, 27 August 2012

kacang telur ayam

assalamualaikum...
hye...sume, sempena hari raye ni eila nk ucapkan
selamat hari raya aidilfitri
pd semua kwn2....
hehehe....
org lain semua sibuk dok beraye,
eila,
sibuk ngan preparation kawin...
huhuhuhu....
hari ni da 27 oGos 2012.
esok lak 28 oGos 2012.
tinggaL seBuLAn je lg...byk benda xsiap lg...huhuhu...

kwn2 semua, eila nk mintak tlg... huhuhu

ade tak sape2 yg tau,
katner ade jual kacang telur secara borong..???
or
ade tak sape2 yg tau,
katner kilang jual kacang telur..???

kalau boley nk kt area selangor, kl or nilai...
eila tau ade
 jual dkt nilai3 n kt tmn jinjang....
tp 
eila tak tau alamat kedai tu...mcm ssh je nk cr....huhuhu
kalau tau sng skit kot nk cr...
 hehehehe......
ade sape2 tak yg tau alamat kedai/kilang 
kacang kt nilai n kt tmn jinjang tu...
rupe kacang telur ayam ni mcm ni la, tp
tak tau la kalau kacang telur ayam ni ade name lain...
huhuhu..


 thanks sgt2 pd sape2 yg bantu eila..
mengharap 
sgt2 bantuan korang...
hihihi...
sekian...
bubye.. 
a Allah, Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusan perkahwinan kami dan murahkanlah rezeki kami. Amin..  
 
 
 

7 comments:

  1. eila, nama kilang kacang kt nilai 3 tu home peanut garden food industries kalau nak pegi guna gps atau google maps. i nak bg map pun i tak reti sbb bulat2 ikut google maps kt handphone ni. cuba search nama kilang tu ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeker..thanks yerk cha...dpt nama kilang pon okey la..nanti eila try cr...thanks byk2 ea.....hihihi

      Delete
  2. testingg ..
    suh je ayam bertelurkan kacang telur tuh ..kikiki..
    lg besau telur ayam.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...kalau xjumpe kacang telor ayam t terpakse r kasi telor ayam jerk...lalalala

      Delete
  3. i pun tengah cari mana nak cari kacang tanah goreng ni.. utk doorgiftt uwaaaa tak jumpa2 lagi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ermm same la..dok pening pale mane nk cr...date tgl sbln je lg....
      gudluck yerk cr kcg goreng tu....lalala

      Delete
  4. Eh! same La kite.saye bg kcg nih ms E! aritu =)

    kt tmpt saye pLg murah RM7.90 per kg. tp ms saye nk beLi aritu out of stock...huhu

    view entry saye~

    http://sya-orked.blogspot.com/2012/09/engagement-door-gift-batch-1-glass-jar.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...