sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Monday, 13 February 2012

peLamin Anganku.....

ermm sgt teruja ngan pelamin ni... tersangat2 la cantik.... 
rase mcm nk nangis je tgk pelamin die...huhuhu....teringin sgt la nk pelamin mcm tu...
tp tak jumpe pn lg bridal mane yg ade wat pelamin cmni...
huhuhu...mesti mahal pelamin ni...huhuhu.....
tp nk jgk sebijik cam pelamin die bley tak...??? hahaha.... kalau la dpt pelamin cmni, cmfirm sy wat majlis 3hari 3mlm...baru la rase berbaloi2 wat pelamin mahal n sgt indah mcm ni.... 
pastu dok guling2 kt pelamin tu sminggu.....lalala...da la mls nk mbebel pjg2....jom layan tgk gambar pelamin Marion Rose Caunter dan SM Nasarudin....







gambar2 ni sume2 amik kt google jer...


camner...??? cantik kn pelamin die.hehehe.....tgk tu comel je kn drng amik gamba cmtu......ermmmm jelez nyer....huhuhu......ermm mgharap sgt2 dpt pelamin cmni...tak dpt sebijik, seiras pn jd la....hehehe... k la bubye nk g cr bridal yg bley wat pelamin cmni n yg penting murah....lalalala....muuaahhh....

5 comments:

  1. my cousin punye pelamin hampir2 macam ni jugak~ huhu

    semua jumpa vendor yg boleh buat pelamin ala-ala gini. ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yeker...die amik kt vendor mane..?? cantik tak die wat...???

      Delete
  2. mia minat sgt gak pelamin nih eila..
    tp tak tahu nak cri vendor manekn... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye mia...mmg ssh la nk dpt vendor wat pelamin cmni...kalau dpt pn harge mmg pengsan...hehehe.. eila da dpt la vendor yg bley wat pelamin yg lebih kurang mcm ni la tp nk rekemen tu tak brani lg.. sbb nyer wedding eila pn xlpas lg...
      vendor ni biasa la, mule2 ckp sume bley tp time wedding t xtau la ape jd.. harap2 semua okey la....nanti eila wat review mia leh la tgk okey or tak.... kalau bkenan n xde bad news dr vendor tu mia bley hire die...lalalalala.....

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...