sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 27 January 2012

sebulan sudaaa.......


26 january 2012

26 Dec 2011 kaki aku da kene ikat sebelah, dlm erti kate lain da bertunang la....hehehe...  sebulan da aku jd tunang kepada en.kekasih hati...hahaha.... ermmmm baru je cecah sebulan, aku rase mcm da b'bln2 je jd tunang org.....hihihi...  tp dugaan jd tunang org hanya Tuhan je yg tau....sanggup n tak sanggup je nk lalu....lepas ni lak tak tau mcm mane....setakat nie semua nyer alhamdulillah la n mgharapkan sume nyer ok hingga akhir hayat..amin.... ermmm kitrng tak celebrate pn hahaha...(ermmm tak bley blah nk celebrate, br sebulan je kottt...hahaha).... entah die ingat ke tak...tp yg pasti arini ktrng nk kuar dating....lalala...... da lme rse nyer tak kuar bcinta...hahaha....ermm g lunch je kot...jumpe pn jap je....lalala.....ok la tu dr tak jumpe lgsung kn....




aku da tak sabau la nk kawin nie..hahahha........eeee gatal giler....tak bley blah.....hahahaha, sabau2 ade 8bln lg ni.... hahaha.... tp da sebulan pn, aku dok relek je lg...takde wat paper pn preparation tuk wedding aku nanti..... eila tgl 8bln je lg kot....1 ape pon kau tak wat lg.....hahahahah ( eyh ape lak tak stat lg...?? aku da survey doorgift la, tp tak g cr kt kedai je lg....hahahaha)...... ermmmm aku tak tau nk stat dr mane dlu la......huhuhu..... en.kekasih hati aku ckp, "1st kite wat, kte kne g kursus kawin".... erkkkk...??? "KURSUS KAHWIN"...??? hehehe... cmner aku leh xingt sume ni..... (aku slalu kne mara ngan en.kekasih hati, die ckp benda yg tak penting sume aku ingt tp yg penting cm kursus kawin ni bley lak xingt......huhuhu..)  erm ok, ujung bln 2 kte g kursus kahwin ye en.kekasih hati...... aku da cr tmpt n date,  nanti kte g kursus kawin tu ea...jgn mara2 lg yerk en.kekasih hati.....lalalala.......

 


hahaha....past g kursus kahwin aku da leh start g usha benda2 lain lak.....hahaha.......pape pn happy anniversary 1month la syg......hahahaha

10 comments:

  1. salam perkenalan dear!!
    sebulan dah ye~ tahniah.. hehehe
    semoga sentiasa dipermudahkan ke urusan walimahnya nanti.

    ReplyDelete
  2. salam pkenalan jugak...hehe...aminnn, thanks yerk....

    ReplyDelete
  3. Dear, tak sabar nak bace setiap perjalanan awak !! ;)
    Awakkkk .. sy followww awaaakkk . Jom follow kite balik jom...
    ceritabakalpengantin.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks yerk tp jarang update blog la....bz skit...huhu....ermm okey:-)

      Delete
  4. Wahh! Congrats! Tarikh tunang kita sama! n tarikh 29/9 tu tarikh Kahwin awak ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dear...same ea..?? congrate jgk yerk...hihi...ak'ah 29/9/12 date kawin... awk ble..??

      Delete
  5. 28/9 Nikah.. 29/9 Sanding.. :) hee..sama kan

    ReplyDelete
  6. eyh yeker...hehe...mmg same r...majlis tandang 30/9/12 gak ker...???

    ReplyDelete
  7. hee..bertandang lain sikit.. seminggu lepas tu..sebab jauh kan.. kena ada gap sikit..

    ReplyDelete
  8. o0o0o yeker...ermm aritu pon ingt nk gap smgu, tp dsbb kn rmai yg dok jauh n bkn cuti skolah so ssh la bg drng nk dtg tuk 2majlis kn....huhuhu.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...