sayang kamu

sayang kamu

sy mghargai kamo0o semua....thanks

Friday, 29 November 2013

pengaruh iklan..... hada labo

assalamualaikummm.....

lame tak update...berbln bln suda.....kikiki...

*nape tak update...?? sbb MALAS.....silent reader sajo.... huhuhu......
*nape tetibe nk update...??? sbb xcited pengaruh iklan hada labo.......huhuhu lg.....

kuat bebenor pengaruh iklan kt eila ni...hahaha..
mane tak nyer, ari2 kuar kt iklan tb tu... stress lak tgk hari2, rase mcm nk beli jer.... tp nk bli blom bgaji lg....takpo2 sabar....


bile da gaji....tadaaaaaaa........


akhirr nyer dpt gak bli hada labo ni....

smlm balik keje terus g alamanda.....g tgk kt watson ade less 10% tp bkn semua brg hada labo la.. pastu klu bli milk lotion tu dpt free mask hada labo tp hampehhhh jerkk... ble nk byr, cashier tu ckp mask tu xde stok...streess balik...!! takpo la...amik je la...... da xcited kn.... eila amik yg set tu ade facial wash n toner pastu tambah 1 botol lation milk.....

benda alah ni mcm2 ado... skin care la, whitening la.... pandai ngan tak pandai je nk baca tulisan jepun ni....hahaha...padahallllll kt blakang botol tu ade je tulis b.i.....

motip amik whitening....??? sebab nyer prasan nk jd mcm awek jeponnnn...putih melepak.... hahaha tak bley blahhhh...

cara nk pakai benda ni ikot suke je....hahaha.....

ni set lengkap klu nk pkai hada labo ni..... takpn pkai je mane yg korng rase suke.....
disbb kn eila br nk try, eila amik 3 brg je dlu......

smlm mse g bli kt watson ade promotion, klu bli brg lbh dr rm 150 bley dpt power bank free... mmg rezki eila kot dpt la power bank 2500MAH jer, tp okey la "mask hada labo" tak dpt, power bank pn jd la...hihihi. sape nk kasi kn...??


comey je kn power bank yg dpt free ni...eila amik kaler kuning....motip kasi tau, saje2.... hehe....

okey abis da cite pasal hada labo, watson, power bank ni...tgu lg sbln kot br tau hada labo ni sesuai tak tuk eila....harap2 lepas pkai hada labo ni bley jd anggun jelita la..... hahaha.......

k la babai......










semoga mahligai yg dibina diberkati, dirahmati, dumurahkan rezki, dikurniakan anak yg soleh/solehah dan kekal bahagie dunia dan akhirat..
aminnn....

 

“Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisi-Mu zuriat keturunan yang baik. Sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (menerima) doa.” 
surah Ali-Imran :ayat 38, 

"Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (dengan tidak meninggalkan zuriat); dan Engkaulah jua sebaik-baik yang mewarisi."
Al-Anbiya', ayat 89


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...